2009 IV 08 Промовисање изложбе

Ортфото је одувек био сајт на коме његови корисницу могу слободно да изражавају своје мишљење и дају предлоге у вези унапређења самог сајта.
И сада се обраћамо вама у нади да ћете нам помоћи, наравно, колико је то у вашој моћи.
Најбољи начин да се то учини је да се организује изложба у вашем месту. Ако сте заитересовани, ступите у контакт са администраторима сајта или са организаторима изложбе у Београду. На овом сајту постоји већи избор промотивног материјала: банери, постери, логотипи у .пдф и flash верзији, који можете користити на свом сајту, блогу, форуму, галерији фотографија на интеренту и сл.
Постер је у већој резолуцији па се може штампати и изложити, рецимо, у вашој локалној парохији, и на тај начин обавештавати људе о овом догађају и позивати их на учешће.
Такоће можете обавестити своје пријатеље путем e-mail-а. Верујемо да је ово сасвим реално и изводљиво и радовало би нас када бисте учествовали у промоцији Изложбе.
Представљање Изложбе која има велики избор одличних фотографија је веома добар начин да се шири мистична лепота и достојанство наше Вере широм света.

Сав промотивни материјал можете наћи на овом линку: For media