Expoziția internațională ”Monahismul Ortodox” ajunge la Pitești 2011 I 21
În data de 25 ianuarie a.c., începând cu ora 16.00, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Comunitatea Internaţională Orthphoto organizează Expoziţia Internaţională de fotografie religioasă „Monahismul ortodox”.
Deschiderea expozitiei internationale Orthphoto “Monahismul Ortodox” in Romania 2010 XII 16
In Romania deschiderea expozitiei va avea loc in Orasul Mioveni – Judetul Arges.
Vernisajul expoziei internationale ”Monahismul Ortodox” va avea loc pe data de 18.12.2010, incepand cu orele 15:00, in holul Primariei Orasului Mioveni si poate fi vizitata pana pe data de 08.01.2011.
Orthphoto la Convorbirile Trinitas TV – Vineri, 11 decembrie, ora 21.00 2010 XII 10
Invitaţia de a promova proiectul Orthphoto în cadrul emisiunii Convorbirile Trinitas a corespuns dorinţei noastre de a prezenta publicului larg serviciul de fotografie ortodoxă internaţională Orthphoto. Se aduce în vedere şi contribuţia românească în cadrul proiectului dar şi Expoziţia Aniversară Internaţională a 5 ani de existenţă Orthphoto.
Invitatie la vernisajul Expozitiei Aniversare OrthPhoto – Campulung Muscel 2010 II 07
Vernisajul Expozitiei Internationale OrthPhoto va avea loc Miercuri, 18 noiembrie, incepand cu orele 17.00, la Centrul Militar din Campulung Muscel, unde vor fi invitati invitati de seama din mediul cultural dar si din spatiul clerical.
Expozitia Aniversara Internationala OrthPhoto ajunge la Campulung Muscel 2009 XI 15
Comunitatea OrthPhoto in parteneriat cu Asociatia Ortodoxa “Sfanta Elena Imparateasa” si Cercul Militar din Campulung Muscel va invita la Expozitia Aniversara Internationala OrthPhoto in Orasul Campulung Muscel, Judetul Arges.
Astfel dupa Caracal, Mioveni, Pitesti si Iasi cele 300 de fotografii vor fi expuse in Orasul Campulung Muscel.
Expozitia OrthPhoto a ajuns la Iasi 2009 X 10
Mâine, 11 octombrie 2009, începând cu ora 10:00, în Sala Gotică a Mănăstirii „Sfinţii Trei Ierarhi“ din Iaşi va avea loc a V-a ediţie a vernisajului expoziţiei Orthphoto, informează cotidianul Ziarul Lumina.
S-a deschis Expozitia OrthPhoto de la Pitesti 2009 X 01
Invitati de seama dar si oameni obisnuiti, membrii OrthPhoto dar si oameni de cultura, cu totii au participat la Vernisajul Expozitiei Aniversare OrthPhoto de la Pitesti, ce a avut loc pe data de 01 octombrie.
Dupa Caracal si Mioveni, Expozitia Aniversara Orthphoto va fi expusa si la Pitesti 2009 IX 29
Joi, 1 octombrie, ora 15.00, la Muzeul Judeţean Argeş (Galeria Naţională de Artă Naivă, intrarea din bdul. Eroilor) va avea loc vernisajul expoziţiei Orthphoto – expoziţie aniversară de fotografie inspirată din spaţiul ortodox. La bază, Orthphoto este o comunitate online de fotografi amatori şi profesionişti din întreaga lume (activă pe internet din 2004).
Expozitia Aniversara OrthPhoto-Mioveni, deschidere oficiala si prezentare 2009 IX 25
Evenimentul a avut ca invitat pe teologul si scriitorul Laurentiu Dumitru, care alaturi de Mihaela Nedea, coordonatoarea proiectului in Romania, a prezentat pe scurt activitatea comunitatii OrthPhoto la nivel international, dar mai ales implicarea spatiului romanesc
Expozitia Aniversara OrthPhoto la Mioveni 2009 IX 15
Astfel, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Orthphoto şi Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria Oraşului Mioveni vă invită Sâmbătă, 19 Septembrie 2009, începând cu orele 16.00, la lansarea Expoziţiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto, în incinta Casei de Cultură a Oraşului Mioveni.
1  2    >